Odp: Rozmowy ogólne
witamy w naszych skromnych prograch
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum AZM » Forum ogólne » Rozmowy ogólne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witamy w naszych skromnych prograch
a? jak si? ciesz?, czuj? si? wr?cz zaszczycony ...
no to mo?e przetestujemy bartozsa pojutrze w tourze 4v4 1.10 na AR raczej powinnismy sklad zklei? ale szczeg??y to ju? na tajnym obgadamy
"Je?li nale?ysz do Klanu AZM, nie mo?esz nale?e? do ?adnego innego klanu diablo2. "
To dlaczego Zelgadiz nale?y/nale?a? do klanu PC czy tam IC czy jako? tak?
widze minsc ?e mnie ?ci?le pilnujesz
ic to nie klan a team z kt?rym gram toury na AR i tylko na AR jestem ic i to tylko na patchu 109 na reszcie realmow i ar 110 reprezentuje AZM
chetnie bym rozkrecil AZM na ar 109 ale tam juz kazdy ma jakis team
Nie wywiniesz się tak łatwo!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Klan
Klan (celtycki clan) - r?d spokrewnionych lub spowinowaconych ze sobą osób lub też związek osób wspierających się i mających wspólne interesy.
kurna foro dziala elo tylko jest 1 problem
wszystkie polskie znaki zamieniaja sie w znaki zapytania
wiec nie piszcze polskich znakow bo wyskoczy wam komunikat z bledem
mam nadzieje ze pomalu uda sie rozwiazac problem
zmien kodowanie forum
dziś AZM kończy 3000 dni istnienia
pamietam jak konczylo 2000 i topic z tej okazji zalozylem na foro realm.pl
szybko zleciał ten tysiąc ;P
tylko 1 taki klan pozdro AZM milo mi tu byc z wami ;p to jest historia.
yo ziomale posiadacie ddr ram niepotrzebny bardzo potrzebuję
Czesc Trang ;]
trang jak to z tobą jest ponoć kończyłeś kariere w d2
nom nie wrócę
to może lepiej darujmy sobie te podanie, nie trzeba nam graczy offline bo mamy ich już wystarczająco
i jeśli wysyłasz podanie tylko dlatego, że "blade cie prosił" to chyba nie ma to większego sensu
to co robimy jakiś turniej wewnątrz klanowy?
nie pisze na tajnym, bo sprawa również dotyczy Kamiego a fora rekrutacyjnego nie chce zaśmiecać z resztą nic tajnego tutaj nie ma
najlepiej jakby był to 1v1 tour ofc na SG-PvP
dla większych emocji można by też jakąś nagrode zorganizować, jakby już było konto klanowe to wiadomo jaka by była nagroda ale to w swoim czasie
w nagrode może awans w hierarchii na jakiś dodatkowy stopień typu "wojownik"
napewno wzmianka w "kronice" o zwycięzcy by Pio, news na stronie z screenem z gry wygranego itp. przedstawcie swoje pomysły
To ma byc 4fun wiec imo nie potrzeba specjalnych nagrod, news i wpis do kroniki wystarczy, z tym dodatkowym stopniem to nie bardzo, pare osob z klanu w ogole nie gra pvp wiec nawet nie wezma udzialu w tym.
ta pio ma racje ;d zelgu nie przypalaj sie xD
oki oki to tylko propozycja, mi i tak wszystko jedno
ale jak pio napisał to ma być 4fun więc pvm playerzy też mogą spróbować swoich sił, kto wie może jakiś talent odkryjemy ;P
ranga PVP MASTAH ;D spoko mozna zagrac! ja zagram druidem zebyscie mieli szanse ;d joke ;]
no ja na pewno się pisze
a tu panowie macie co lukas robi w wojsku xD http://www.clipser.com/watch_video/1148963 dokaldnie to tylko w niebieskich mundurach ;] karabinki buty itd te same , obejrzyjcie caly , fale sa najlepsze ;] tylko podkreslam ze to musztra paradna nie zwykla czyli tu sa ulozoe kolejnosc ruchow itd itd ale wszystkie pozostaja takie same ;] a dla nie wtajemniczonych na kolbie broni jest wpiety metal dlatego taki huk jest jak o ziemie trzasna , a do butow przykowane sa specjalne podkowy z cwiekami i zamiast wazyc te 4 kg waza 6 ;d
o kurwa to co wyczyniają w minucie 2:12 to kosmos
czołem żołnierzu!
na te gowno stracilem 6 miechow grania w d2 xD i skill na tym karabinku sie rozjebal
Ale ty na tym filmiku gdzies jestes??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum AZM » Forum ogólne » Rozmowy ogólne
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 77 zapytań