Temat: Mapa AZM
Chyba nie musze specjalnie tłumaczyć co to jest, sposób na szybkie zoriętowanie się kto gdzie mieszka
niech każdy napisze z jakiego miasta pochodzi to będe powoli uzupełniać mapę
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba nie musze specjalnie tłumaczyć co to jest, sposób na szybkie zoriętowanie się kto gdzie mieszka
niech każdy napisze z jakiego miasta pochodzi to będe powoli uzupełniać mapę
Ropczyce-mieszkalem 17 lat obecnie mala miejscowosc pod ropczycami (4km )Ostrów
woj podkarpackie powiat ropczycko-sedziszowski gmina ostrów ;p
Złocieniec-zach-pom
Biała Podlaska , Lubelskie =]
nie no mapka jest zajebista taka kozcka zelg ownisz ^^
umiesc tam bladego-gdynia:P
aaa zajebioza zelgu
Arwenka jak ty blisko mieszkasz ;d
zelg - great job!
zoe ja juz dawno wiedzialam ze blisko siebie mieszkamy:P
Bartoszu Ty lamko z Kepna jestes ? kiedy wyskakujemy na piwo ?
moze jakis zlot AZM ?
w maju jade na zlot do krakowa , wiec zlot azm raczej mnie ominie - jesli wypali
jak bedzie w wawie to moge jechac ^^
Zlot Azm Dix mowisz moze byc tylko trzba wybrac jakas miejscowosc zeby ktos nie musial przez cala Polske zasuwac ..
ta zgadzam sie bo ja z podkarpacia do warszawy chyba niedam rady ^^ i moze na wakacjach czy cos ?
centrum to lodz ale jakby nie patrzyl to zawsze ktos musi kawal drogi jechac:P
mnie to pierdoli do lodzi moge dojechac tylko kto sie tam zajmie organizacja ?
dojechac moze kazdy ale dix ma racje kto to zorganizuje wiadomo ze kazdy przesle oragnizatorowi odpowiednia kwote jaka ustalimy ale najpierw komus sie musi chciec ...
jak by bylo w wawie moge znalesc tanie miejsce do spania wiem gdzie mozna dobrze niedrogo zjesc gdzie wyskoczyc na impreze itp .
jak ktos sie zajmie organizacja w lodzi lub w innym miescie i zapewni to o czym pisalem to chetnie przyjade o ile nie bede mial nic w planach i bede miec kase
tylko wawa ;p boooo to stolica itd ^^ a tak powaznie to ja mam blisko xD
jak juz to Lodz zreszta jebie mnie to ja moge dojechac wszedzie ....
ale fajjjjnee :DDD
bardzo dobry pomysl
Zelg dopisz Szmugliego (Poznań). Napisał na naszej księdze..
jak by bylo w wawie moge znalesc tanie miejsce do spania wiem gdzie mozna dobrze niedrogo zjesc gdzie wyskoczyc na impreze itp .
to dix akurat wie kazdy jako nasz naczelny pijak klanowy znasz wszystkie miejscowki do picia^^, w sumie Karolina( co prawda eXe ale co tam) wrocila do wawy ale nie moge znia kontaktu zlapac.. ale jakby sie zlapalo mozna by nawet zorganizowac cos malego dla chetnych i nie tylko ''AZM'' zlot bo np pikul z ToDow tez by napewno polazl , pewnie bym tego losia Volantisa tez namowil szczegolnie teraz gdy sie wakacje zblizaja cos mozna ogarnac
Zawiercie k. Czestochowy ;]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 63 zapytań