Temat: Wrażenia związane z Diablo 3
Wszelkie ochy, achy i żale (oby nie) tutaj zamieszczajcie
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszelkie ochy, achy i żale (oby nie) tutaj zamieszczajcie
jak narazie same plusy minusów puki co nie zauważam
dobrze że nie bedzie trzeba płacic abonamentu
ponoć premiera w drugim kwartale 2009 roku więc niecały rok szybko zleci
przez ten czas będe kase zbierać na nową maszynę i ogóle szykować się na dzień premiery
trzeba zamowic wersje przed premierowa ^^ ale demo wyjdzie pewnie za pare miechow wiec juz w minimalnym stopniu bedzie mozna zobaczyc na co stac d3 =]
jak d3 wyjdzie odrazu kupuje chuj sypne kasa na ta gre ale trudno tak musi byc ;d i tez kombinuje nad nowym kompem bo jak mi sie d3 bedzie wieszac to sie potne
Jesli mam opisach wrazenie jakie mialem po obejrzeniu tego filmiku z ogloszenia d3 co zelg dal to opisze" CIARY kurwa na calych plecach i na nogach" muzyczka z diablo 1 z miasta jest pwned.Co ja sie w d1 d1 hellfire ogralem w zyciu to masakra ;p dlatego mocne wrazenie )
D3 moj komp powinien uciagnac wiec o to sie nie marrtwie kase zostawie specjalnie na kupno tej gry
Tylko wiecie wypadaloby grac na orgu w to diablo 3 bo jak ma byc tak jak z wowem to ja wole od razu odpuscic. Ale moge sie zalozyc ze w diablo bedzie abonament. Nie wiem jak wy ale ja jestem w stanie dac to 50zl/miech by sobie spokojnie bez lagow i bugow pograc. Chyba ze bedzie jak z d2 ale na to bym nie liczyl zbyt duzo rzeczy trzeba zrobic by dobry emulator wyszedl. Do tej pory wow nie dziala w chocby 50% jak orginal ja bym mu nawet nie dal 20% do tego dochodza szybkie zmiany co sezon zaden admin tego nie ogranie:D Wiec zostaje Battlenet zapewne platny~~
z tego co pisalo na necie to ma byc bezplatna rozgrywka online ;]
Tak, rozgrywka sieciowa (przez serwery Blizzarda) bedzie darmowa
no na onecie czyta?em ?e bez abonamentu z reszt? nawet jakby by? to i tak bym placil
Je?eli chodzi o d3 to pieni?dze nie graj? roli kupuje orgina?a nawet jakby 3 stówy kosztowa? z reszt? jak ju? mówi?em ca?ego kompa wymieniam na t? okazj?
No to gites jak darmo to orginal sobie kupie:) A jesli chodzi o kompa mysle ze moj lapek uciagnie d3
Z tego, co na razie widzialem, to wywalilbym te wszystkie ozdobniki podczas atakowania (jaskrawe kolorki). Wszystko mi sie podoba, tylko klimat powinien byc duuuzo bardziej mroczny..taki jak w Diablo I. Powinno byc jak podczas ogladania horroru. Widz ciagle jest trzymany w napieciu...to udalo sie zrobic w Doomie 3..tyle, ze tak popsuto duuuzo innych rzeczy, ale trzeba im przyznac, ze pare razy mozna spac z fotela..szczegolnie majac sluchawki na uszach i grajac w srodku nocy
no wlasnie najgorsze moze byc to ze przesadza z takimi bajerami i nam sie zrobi z tego jakas gierka bez klimatu no nic czas pokaze zobaczymy
no ta gra wyglada pieknie ale jakos za jaskrawo, troche ciemniejsza by byla, mroczniejsza to by bylo to :]
co tam azmodanki ?
Nie martwcie się fani już napisali petycje do blizzarda o to by grafika była bardziej mroczna
http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html
a ja mam wrazenie ze bedzie wymagalo nie byle sprzetu jak mi na 5200x2 potrafilo d2 przyciac kolo bala to co to bedzie w d3~~
jest już znana trzecia postać z d3 mianowicie Wizard czyli czarodziej/czarodziejka
http://www.blizzard.com/diablo3/characters/wizard.xml
obszerny film z walki:
http://www.youtube.com/watch?v=u2azMHCaO_k
a tu oficjalny trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=8LMtsVREeVQ
prace ida do przodu ;] ;] ;]
nowa postac mi sie najbardziej podoba ale nie podobaja mi sie wiadomosci o tym co sie dzieje z postaciami po smierci, gemami z hp etcetc imo to sprawi ze ta gra bedzie arcadowka dla dzieci
a co sie z nimi dzieje ?
fajny ten teleport:p na pewno bedzie frajda grac w cos od nowa. poznac gre , przejsc najlepiej cala ekipa
a to slow time oO ciekawe
te slow time to coś jak sm amki i zniedołężnienie neca razem wzięte
hmmm jak sie dobrze to zastosuje to ownzowac w chuj bedzie , z reszta sorc zawsze byla jednym z lepszych postow
ja licze na to ze bedzie jednak mroczno a nie landrynkowo jak wow ktore tez kocham ale za grafe nie nawidze. Jedyna rzecz, ktora mnie martwi to zeby dali nam wiecej swobody w tworzeniu postaci bo juz slyszalem ze chca zrobic automatyczne przydzielanie punktow jak w wowie czyli total lamerstwo acha no i te kulki co sie z zyciem zbiera co z mobow leca. co to ma kurwa byc? pacman?
Juz jakas petycje pisali o zmiane grafiki bo jest troche podebrana z wowa.
Ja sie troche boje o system gry pvp mam nadzieje, ze tego nie zjebia.
heh no ciekawi mnie rozwoj postaci i pvp ;] bo to jest wazne i jak to zjebia to zal ;f
mnie martwi pare rzeczy ~~ ale zobaczymy jak bedziemy mogli zagrac;p moze by sie na jakies testy beta zapisac ~~ jak beda wydawac?;]
niechce gdybac
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 67 zapytań