Temat: Piłka nożna
S?yszeli?cie o tym, ?e Boruc ma przej?? do FC Barcelony za 10 mln funtów?
A Dutka pono? RealMadryt chce wykupi?
w ostatnich latach Polska ma jednych z najlepszych bramkarzy na ?wiecie
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
S?yszeli?cie o tym, ?e Boruc ma przej?? do FC Barcelony za 10 mln funtów?
A Dutka pono? RealMadryt chce wykupi?
w ostatnich latach Polska ma jednych z najlepszych bramkarzy na ?wiecie
dutka to slyszalem ale Boruc pierwsze slysze...to chyba jakies plotki
jak obstawiacie jutrzejszy mecz eliminacji ME Polska:Portugalia ?!?
Po pierwszym meczu ja jestem raczej optymistycznie nastawiony
w dupe bedzie max remis
2:2 wynik dobry co prawda przewage Portugalii by?o wida? szczeg?lnie w drugiej po?owie, ale my mamy Krzyn?wka
czasami mi sie wydaje, ?e C. Ronaldo ma wi?cej szcz??cia ni? skila
Oby?my rozjebali Finlandie to ju? mamy ME 2008
no ladnie ladnie kozak wynik
1:0 0:0
dix masz ?eba do wynik?w
zastanawia mnie kurwa jedna rzecz, czemu statystycznie cz??ciej w meczach zda?aj? si? s?upki i poprzeczki ni? bramki przecie? bramka jest taka du?a a s?upek taki cie?ki
fajnie by bylo gdyby zmienili zasady tak ?e gole zdobywa si? po trafiniu w s?upek, a nie bramke bylo by wtedy wiecej goli
ta slupek 1 pkt poprzeczka 2 pkty hahaha trafienie w bramkarza 3 pkty a jak pilka wpadnie do siatki to -1 pkt ;p
trafienie w sedziego i pi?ka w bramce win meczu. gol czy nie ?
dzi? mo?e by? historyczny moment polskiej pi?ki no?nej
wystarczy wygra? z os?abion? dru?yn? Belg?w i zapewnimy sobie pierwszy w dziejach udzia? w ME
jak nam to si? uda to chyba si? pop?acze
Ok Zelg to dawaj pogadamy sobie o pilce komu kibicujesz ?:D ja ogolnie jestem za Barcelonom bylem kiedysna ich stadionie robi wrazeniee :DXD jak odloze ttroche funduszu to przejade sie na meczyk
ja nie kibicuje ?adnej konkretnej dru?ynie przewa?nie jestem za t? w kt?rej gra jaki? Polak np. w tegorocznej LM trzymam kciuki za Celtik chyba wszyscy pami?taj? fina? LM z 2005 roku w kt?rym Dudek by? bohaterem meczu
no DUdek dal rade wtedy slyszalem ze ma propozycje z Ligi angielskiej a dokladniej z M. City wsumie dlaczego nie 4 druzyna w tym sezonie moglby tam zagrac :D ma swoje lata ale wedlug mnie stac go jeszcze na dobre bronienie
to jaki wynik obstawiacie dzisiejszego meczu Polska vs Czechy?
Ponoc Beenhakker nie bedzie sie ju? jeba? z drugim sk?adem i wystawi najlepszych pr?cz Smolarka
Obstawiam 1:2 ?e dostaniemy
2:1 dla nas ;]
kto wygra Celtik vs Barcelona?
zwa?aj?c na dobrego bramkarza celtiku wygraj? 2:0
ja ide wlasnie sie szykowac na meczyk wydaje mi sie ze barcelona ma wieksze szanse ze wzgledu na wartosciowych pilkarzy ale zwazywszy na boruca w bramce moze byc 1:0 dla celticu bo wybroni wszystko a jego kumple cos moze ustrzela ~~
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSSSSSSSSSSSSSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No chyba co drugi Polak albo wi?cej bedzie siedzia? przed TV
Ten mecz bedzie niczym trzecia woja ?wiatowa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ;(((((((((((((( podolski ;(( jak mogles...
BBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boruc swoja droga ale mysle ze bohaterem spotkania byl sedzia czyt. lysy chuj ktory nam zrobil karnego z kapelusza. Zegnaj euro 2008 dobrze ze na 2012 gramy bez eliminacji ;p
ale kto wie czy dozyjemy.
ale nie martwmy sie mistrzowie ?wiata W?ochy maj? tez tylko 1 punkt i jeszcze gorszy bilans bramek wi?c i Polakom mo?na wybaczy?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 70 zapytań