Odp: Rozmowy ogólne
na realmie na forach klanowych posty sie chyba nie naliczaja juz
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum AZM » Forum ogólne » Rozmowy ogólne
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na realmie na forach klanowych posty sie chyba nie naliczaja juz
;o to ja sie teraz usmialem z twoich postow aga ~~
hihihi ale smieszne
btw dix ponawiam prosbe do ciebie-popraw sklad klanu na forum.realm.pl bo naprawde sporo osob tam jeszcze zaglada,a to chyba duzo czasu ci nie zajmie?
przypierdalasz sie od rana , done
dobra next razem przypierdole sie kolo 3 w nocy:) pasuje??
btw to przypierdolenie rano pomoglo:) thx dix-jestes boski:*
spoko ;p
dix zrobiles b??d!
sim jest od od 3 a nie 4 sierpnia w azm, powinienes za to wyleciec z klanu !! ;p
a mam pytanko do ciebie zelg jak tak juz bledow sie czepiamy zdaje sie mi ze draco pisal ze on i abc graja w wowa,wiec czemu abc jest jako nieaktywny? tak samo ulver
sytuacja statusu graczy zmienia si? z tygodnia na tydzien wiec ciezko zorientowac si? kto jest aktywny a kto nie np. ulv pisze zeby dodac go do nieaktywnych za chwile zaczyna grac na conie a potem znow mu sie nudzi a z kolei znow zaczol grac na ar
po drugie azm po zawieszeniu gildii na gtwow jest only klanem diablo 2 i w wowie draco czy abc mog? nale?e? do innych gildii, ale w azmie s? nieaktywni
jejku jakie dlugie wytlumaczenie ale thx nie znam sie na gildiach w wowie wiec pozostaje mi cie sluchac:)
a co tu do znania jak byla gildia czyli klan AZM na GTwow to byli aktywni bo grali dalej w klanie tylko ze w WoWa a nie w D2 a ze gildia sie rozpadla a oni graja tak jakby w innych klanach w wowa to sa nieaktywni proste ;p
dix jak ci walne juz takiej debilki ze mnie nie rob-wiem o co chodzi
to co mowisz ze nie wiesz ?
pozartowac nie mozna ale co sie tyczy ulvera to gral na conie a tez jest nieaktywny
ale juz milcze bo mnie z klanu wywalicie powiecie"o przyszla baba i sie do wszystkiego przypierdala"
a czemu mnie juz tam nie ma !?
a spytaj dziewiatek total czemu ciebie nie ma w skladzie my ci powiemy czemu ciebie u nas nie ma-zdradziles nas
forum wam padlo!
sam padles:) u nas all ok:)
total zaliczy? ripa na conie i sie szfeda po forach i ludzi dra?ni
ej bez kitu, poprawie osoby ktore graja ktywnie w wowa i nakurwiaja zdrowo aliantow HORDA 4 EVER!!
reaktywuj gildie azm na gt_wow ! Na stronie i foro zrobi sie potrzebne dzia?y i mo?na kosi
hmmm ja gram na globie w wowa ale chetnie sie przeniose na pewien czas =]
czesc mi?ki co tam s?ycha?? :]
cze?? BartoSZ
Oficjalnie chrzcz? Cie na S?uge Azmodana wyniki g?osowanie oblukaj na tajnym
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum AZM » Forum ogólne » Rozmowy ogólne
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 63 zapytań