Odp: Turniej AZM - 1v1
cholera bede musial zrobic maga sc i pograc troche z wami xd
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cholera bede musial zrobic maga sc i pograc troche z wami xd
Można 2v2 4fun pograć w jakiś wieczór:) Może jutro? (a raczej już dziś:D)
Lukas jak chcesz pograć PvP dam ci radę, nie rób maga:D Cokolwiek ale nie jego~~
wiem draco wiem o co chodzi ale chce pograc klasa ktora nikt nie gra pvp i tym wieksza satysfakcja bedzie jak was rozwale xd
To czekamy jak ubierzesz magusia:) a satysfakcja będzie jak nie padnie w 10s:D
oooo zucasz mi wyzwanie ! To tym bardziej postarasz sie mnie jak najszybciej ubrac xd ( zrewanzuje sie na hc )
Hehe ze sponsorem źle trafiłeś. Obecnie mam niecałe 0,5 mln golda na sc:D Pogadaj z robo menda nie gra a maga ma chyba ubranego to ci coś wypożyczy:]
ubrango na pve a to roznica ale to dobry pomysl by sie wyexpic
Jak dla mnie mag to powinien na pvp się ubrać w 500k dps i albo coś zabije na hita albo wcale:P W innym wypadku każda postać ma lepsze def skille by przeżyć. Raz z koreańskim magiem grałem do którego bez serenity nie podejdę bo na 1 storm padam;p
itak ma byc piekny czysty dmg !
Jeśli mag to tylko na promien mrozu z furia i fps 400k przy hp 80k +
To teraz składka na takiego maga 4b gold dla lukasa;D:D:D
A nie lepiej zrobić barba klanowego? Skoro mamy wyexpionego do 100plvl
I co takim robić? Farmić?
No nie do pvp char , jak ktoś kiedyś w db2 robił to ludzie mieli posty klanowe
Jak dla mnie klanowa postać do pvp nie ma sensu. Obecnie za 10mln można ubrać każdą postać w szrot i coś ugrać na open duels:D
Bo na open duels grają ludzie ktorzy nie maja pojecia w pvp a mqlo osob jest w eu którzy mają o tym jakiekolwiek pojęcie
To nie ma znaczenia. Postacią klanową i tak nikogo nie zabijesz z TOP. Public games o tyle dobre, ze mozna pocwiczyc timingi i nie trzeba wcale grac na koksow. Swoja droga ktorzy tez czesto graja na open duels.
No to czekam na te 10b xd cel nr 1mag eu huh
Mag na pvp nadaje się tylko do zamiatania podlogi no chyba zebys ograł postacia 600h to i najlepszych barbow moglbys kosic
Tez kiedys chcialem zrobic maga pod pvp ale przerazila mnie cena jaka trzeba wylozyc. Zdecydowanie najdrozsza postac i najmniej efektywna w tym aspekcie gry. Nie ma kompletnie czym sie obronic. Jedyna szansa na przezycie to tp i ucieczka, wymiany z nikim nie wygra. Takie moje skromne zdanie.
spokojnie da sie zrobic
Lukas zebys sie nie przerazil że na początku będzie Cię każdy kosil
to sie nazywa poxytywne myslenie jak wyciagne te 400k dpsa to nie tak odrazu kazdy
U wiza dps to nie wszystko... Ale koncentrujac sie na dps to musi byc powyzej 300+ na 100%, a i inteligencja w granicach 3k lub wiecej - Wszystko tez zalezy z jaka klasa gra wizz - I jesli ma to byc 2h to: albo bulawa albo skorn gdzie: int w takiej zabawce 500+ wit 200+ gniazdo i cd 190%+ <skorn> a 300 + in i kolo 200 wit bulawa z cd najlepiej 190 i gniazdem. Bulawa wydaje mi sie o tyle lepsza u wiza o ile minimalny pkt obrazen jest wyzszy niz w skornie - skorn ma przecietnie minimalne 1100 / 1600 o ile sie nei myle - a bulawa dobra 1300+/1700+ = reasumujac jak ktos dorwie taka bulawe to tak jak by mial skorna 1700 ... oczywiscie bez gema... Amult raczej bez as - cc, cd i int mega duzo - tak samo jak reszta itemow - cd, cc i reszta w int - a i o wiele lepiej sie sprawdza na pvp redukcja obrazen od elit jak % zycie - z tej razji ze redukcje dotyczy tez graczy pvp traktowanych jako elita. To tak w sumie tyle z grubsza... To moje osobiste zdanie ale kazdy robi jak chce i jak umie
Obczailem pare buildow itd i niestety pod te skile itd co ja chce potrzebne jest fcr i to w miare spory dlatego musi byc rozga plus kula i te 300k dpsa +++++ wiekszosc magow gra na bliz hydra co jest dobrym rozwiazaniem a ze spamuja hydra to potrzeba wlasnie fcr , wolno castujacy mag to tak jak ama z d2biegajaca z krotkim lukiem xd
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 73 zapytań