Temat: Plotki
Tutaj mo?na wyrazi? swoje zdanie co do wyj?cia diablo 3.
Ja osobi?cie jestem bardzo ciekaw jak by wygl?da?a trzecia cz???
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj mo?na wyrazi? swoje zdanie co do wyj?cia diablo 3.
Ja osobi?cie jestem bardzo ciekaw jak by wygl?da?a trzecia cz???
w tym dziesieciolecu nie wyjdzie na 100%
ale z ciebie pesymista, pono? sz?y pog?oski ?e nawet ju? w te wakacje mo?e wyjdzie
ofc w?tpie w to ale za rok, dwa powinni?my si? doczeka
podobno mieli juz gotowa gre ale stwierdzili ze jest chujowa i kazali im od nowa robic all
A ja niestety watpie ze wyjdzie w najblizszym czasie, o ile wyjdzie. Dlaczego?
-osoby, ktore stworzyly D1 i D2 nie pracuja juz w Blizzardzie
-D2 nadal sie swietnie sprzedaje, a Blizzard nie ponosi nowych kosztow
-Stworzyli nowego StarCrafta, wiec raczej nie nalezy szybko oczekiwac kolejnej ich gry
-Blizzard boi sie, ze D3 stanie sie niewypalem? Bo tak naprawde, to wiele osob kocha D2 za jego grywalnosc, klimat, ilosc kombinacji sprzetu i postaci, a nie za wybajerowana grafike. Mi osobiscie w ogole sie nie podobaja nowe gry osadzone w 3D. Np. Homm 5 mimo, ze ma wybajerowana grafike, to za grosz nie ma klimatu.
Heros tylko i wylacznie 3ci - bez dyskusje najlepsza gre z calej serii herosow
Diablo 3 mysle ze napewno wyjdzie ale dopiero blizzard zbiera grupe wiec mysle ze diablo 3 wyjdzie dopiero za kilka ladnych lat i bedzie mialo duze wymagania ;p
o i co do herosow 3 to jest najlepsza czesc herosow...inne czesci sa bezsensowne ;p...
ploteczki o D3 mozna takze spotka na stronie: http://diablo2.battlenet.pl/news/4863/ ciekawe sa tam opisy mozna tam poczytac a z tego co tam wywnioskowalem to blizzard nie zakaczy pracy nad d3 przez minimum 2lata...mysle ze za ponad 2-4lata bedziemy mieli D3 ;p
Blizzard juz mial D3 ale uznano ze jest za slabe i nie wypuscili je na rynek...teraz gdy ukoncza starcrafta nowego to dopiero wtedy beda pracowac nad D3 ehh ...to troche sie poczeka:( o i mam pytanie co oznacza konto na mu?y ? co to za konto ? tam trzyma sie itemki czy co ? bo zabardzo nie wiem jestem ciemny w tych sprawach
konto na mu?y to tak jak m?wisz s?u?y do przechowywania przedmiot?w
mi si? zdaje, ?e nie zrobi? d3 poki d2 jest wci?? gr? na topie i raczej nie zapowiada si? ?eby jej popularno?? szybko spad?a
predzej jak wow jest na topie a nie d2 bo tera wiekszosc zyskow blizza to kolosalne chajsy z wowa
popieram dixa,na d3 nie ma co liczyc bo poprostu im sie nie oplaca skoro taka kase maja z WOWa.predzej zajma sie WOW2 niz d3-takie jest moje zdanie.
z diablo 2 tez nie jest tak zle, od kilkunastu tygodzni diablo 2 lod jest jedna z najlepiej sprzedajacych sie gier w Empiku
ale sa to groszowe sprawy patrzac na kase jaka maja za wowa juz pewnie z 10 mln gra na swiecie w to albo wiecej od kazdego 50 zl miesiecznie .....
http://gry.onet.pl/1667705,,Oficjalna_z … omosc.html
no panowie ma?ymi krokami zbli?amy si? do nowej ery
O_O jak se pomysle co by sie dzialo jakby powstalo .... Dziwczyne bym musial zucic ^^
dziewczyne szkole ... wszystko xd no moze alkochlu bym nie odrzucil ^^
mysle ze zanim wyjdzie d3 to nie bede juz tyle czasu poswiecal na gre tzn mam nadzieje
hahah robo TY nie bedziesz poswiecal czasu na d2 ? moze jakas ankiete przeprowadzimy xd ;>
Mysle, ze jak bedzie oficjalne info z Blizza, ze D3 bedzie np. w 2010r, to tak trzeba sie szykowac, ze kolo 2015 ujzymy nowe wcielenie diabelka To predzej moje dzieci beda w to graly
http://gry.onet.pl/1720910,,Oficjalna_z … omosc.html
ciekawe czy co? w tym jest czy to tylko kolejny denerwuj?cy prima aprilis
Prima Aprilis... a szkoda. Bo nie ma w co pograć. Wszystko się nudzi bardzo szybko.
www.blizzard.com
za 2 dni lód ca?kowicie stopnieje i uka?e si? nowa gra
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 72 zapytań