Temat: Co ostatnio dobrego pojawilo sie z filmow na torrentach
Jak ktos ogladal cos nowego co osatanio pojawilo sie w 720p na torrentach niech pisze
ja moge polecic now you see me
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak ktos ogladal cos nowego co osatanio pojawilo sie w 720p na torrentach niech pisze
ja moge polecic now you see me
zalezy co miec na mysli ostatnio, ja pare dni temu z mhteam.eu sciagnalem staraszny film 5 ale jak na moj gust marnie wypadł w porownaniu do poprzednich czesci, albo moj humor z wiekiem marnieje
nowych - filmach ktore byly ostatnio w kinad a teraz mozna je sciagnac w 720p z torrentow ;p czyli przewaznie 4-5 miesiecy po premierze
a o scary movie 5 tez juz slyszalem ze jest slabe ;p
now u see me
42
reszty jeszcze nie ogladalem.
now u see me zajebisty w dym bardzo mi sie podobal ;p
dzisiaj ogladalem world war z i the great gatsby tez dosc dobre.
na ww z bylem w kinie - tematyka zombiakow to moje ulubione kino ;p ostatnio tez bylem na nowym riddicku jak ktos ogladal 2 poprzednie czesci i mu sie podobalo to polecam
czekam na riddicka w dobrej jakosci.
Wilk z wall street
hehe tam tez mam acc ;d, ex-site jeszcze jest niezle, szkoda ze durie juz nikt nie wspiera, takie polaczenie torrenta i p2m
Torrentz.com na anglojezyczne torrenty.org na pl wiecej mi nie trzeba.
Ostatnio bylem w kinie na robocopie nawet milo sie ogladalo moge polecic
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 70 zapytań