Odp: Mapa AZM
Zielona Góra k. Warszawy
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok DONE
Roma znam tylko jedną Zieloną Góre i nie jest ona koło Warszawy
Dodałem jeszcze Jutrego, który od 8 lat mieszka w Niemczech miasteczko Werther kolo Bielefeld bliżej zachodniej granicy
Co powiecie na taki duży zlot tego lata w Warszawie ? Można by zaprosić kilka osób ze sceny, kto wpadnie ten będzie się bawił. Najlepiej by było postawić gdzieś na dziko namioty, zrobić sobie ognisko i spędzić razem miło wieczór przy czytaniu poezji, bo na lokal szkoda $_$. Myślę, że Kapitan Dynamo aka Dix by wszystko ogarnął =]
A ja bylem tydzien w W-wie na delegacji teraz...ale paskudne miasto
swietny pomysl , tylko nikt jeszcze niewie co bedzie robil na wakacjach:P no ale wiadome zajac sie zorganizowaniem czegos wczesniej i moze by wyszlo. Zlot to by bylo cos ciekawego.
Oczywiscie wszyscy zgony oprocz dixa:p hahaha
No pozyjemy obczaimy ~~
dobry pomysl ale do wakacji jeszcze daaaleko ;p
ja jak coś Łódź
Fajnie gostek z azm w b-b Moze nawet znam;D Margador dawaj nk xD
Inowrocław Here ;>
sporo na tej mapie
aga juz jest aut wiec wywalcie bo niedlugo juz nic na tej mapie nie bedzie widac
Slayer-AZM- znajomy moj z rl, tez byl keidys w AZM, wiec mozna go smialo doatualizowac ( ziomek z mojego miasta )
tyle że on jest na liście byłych klanowiczów, a mapa pokazuje obecnych
nie wiem jakie były jego losy, może odszedł z klanu, może go wyjebali w kazdym bądź razie jak ja dochodziłem do klanu to już go nie było na liście
Ornontowice, Śląskie
bede robic aktualke mapy tak wiec kogo nie ma na mapce niech poda w tym temacie swoje miejsce zamieszkania
Opole
Mieszkamy tak blisko siebie można by było iść na browar. Kax też ma nie daleko Dęblin-Otwock-Warszawa pociągi co godzina jeżdżą. Wiem bo sam nimi jeżdżę
Stalowa Wola XD
wonder - Jelenia Góra, studiuję we Wrocławiu.
Łódź
Zarzecze k. Jarosławia
Opole
Zgorzelec - DLN ŚLĄSK
Sosnowiec
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.769 sekund, wykonano 99 zapytań