Odp: Rozmowy ogólne
ja tez gram na w10 i wszystko dziala. Odpalasz w trybie zgodnosci i jako administrator ofk przez tego ich loadera
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum AZM » Forum ogólne » Rozmowy ogólne
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja tez gram na w10 i wszystko dziala. Odpalasz w trybie zgodnosci i jako administrator ofk przez tego ich loadera
Siema ja też gram na tym serwerze od 3 dni xD na razie odpaliłem na sc, może niedługo się przerzucę na hc /f a Hamster-AZM-
Jak dla mnie jest spoko, może trochę zawyżony drop na radzie, bo w 2 godziny 4 czaka, 2 ss... i w uj shit ringów i amu. Zrobiłem też z 200 pindli i DF 19% padł, także teges... No i sam przeszedłem sobie soską blizz od początku Merc tu robi robotę ubrany w full eq hehe
Pozdro
Z dfem to fart bo pindel ma standard drop :-P tak ten serv pomyślany żeby za czako czy ssem nie latać tydzień i w dzień masz postać ubrana sensownie
Z dfem to fart bo pindel ma standard drop :-P tak ten serv pomyślany żeby za czako czy ssem nie latać tydzień i w dzień masz postać ubrana sensownie
No to fart niezly, bo to mój pierwszy df znaleziony w karierze hie hie
mi nigdy nie padl chyba jako jedyny item w d2 ;p
Zastanawiam sie czy warto kupic Diablo 3 troche sie nudze to moze cos pogram...
lepiej poczekać do listopada, bardazo mozliwe ze zapowiedzą drugi dodatek, albo nawet diablo 4
moze masz racje ,ale na d4 nie ma co liczyc szybciej bedzie drugi dodatek do tego co jest...
cieżko powiedzieć, podobno bardzo prawdopodobne może być d4, bo d3 już zabardzo zjebali i dodatek niczego nie zmieni
nawet jesli zapowiedza d4 to trzeba bedzie poczekac na premiere blizz zaskoczy ,ale nie tak jak wszyscy tego oczekuja
60zl za Diablo 3...tyle codziennie na piwko wydaje
haha ^^ to ladnie doisz^^ ale tez sadze ze zapowiedza d4 =]
jak piwo kosztuje okolo 15zl to latwo wydac te 60dyszek na bro codziennie
ale wydac 60zeta na piwo w jeden wieczór to jest naprawde nic wielkiego. Mój koleżka regularnie potrafi w jeden wieczór przepierdolic tysiaka na samo picie. Jak ktoś lubi jeździć po różnych klubach, knajpach, a do tego może wlać w siebie dużo więcej alkoholu niż przeciętny kowalski to hajs wtedy płynie jak woda z kranu. Innego koleżke striptizerka zaczeła nakręcać na drinki po 50 zeta, a ze był dobrze pijany i napalony to się łapał jak ryba na haczyk, przepierdolił gruby hajs na samym stawianiu jej drinków i jeszcze ode mnie chciał pożyczać Mnie też jej koleżanka w samych stringach zaczeła bajerować, ale ja ściemniłem że ide po hajs do bankomatu i się ukręciłem haha
i dlatego jak nie bedzie mnie stac na takie wyskoki to znaczy ze mam chujowa prace i trzeba ja zmienic
Ps. a piwo za 15 kupuje w sklepie
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum AZM » Forum ogólne » Rozmowy ogólne
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 50 zapytań