Temat: Dragon Ball Super
kto ogląda?
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
+
ja^^
najsmieszniejszy jest krol wyszystkiego^^
najnowszy odcinek dojebany, w końcu rozpoczął się ten turniej wszechświatów
Musze nadrobic bo z 10 odc w plecy jestem;D
jestem na 79 odc ^^ turniej pokazowy buu vs basil ^^ buu zabawny jak zawsze ^^ pozniej next odc son gohan vs lavender ^^
btw gdzie ogladacie DB Super ?^^ na dbpolska ??=]
ale dziwi mnie jednak rzecz ze gdy jak goku jest SSJ Blue to jak wlacza kaioken to nie bola go miesnie itp a zawsze tak bylo ze przy kaioken'ie duze przeciazenia i nie mogl sie pozbierac z dwa odc^^
Skonczylem chyba na 60 i przestalem... ale mam zamiar wrocic skoro wkoncu cos sie dzieje.
Polecam;D tak od 72 juz sie zaczyna dziac;D ale przetrwasz te pare odc jakoś;D
w jeden dzień można nadrobić te odcinki, te marne sielankowe odcinki można pomijać i te z samymi pojedynkami oglądać
eee niektore te "sielankowe" odc sa smieszne imo warto obejrzec^^
btw tak kala po transformacji wyglada jak brolly ^^
no chyba nie przypadkiem , ale widze ze daleko juz zaszedłeś
99 kozacki odc polecam ^^ fajne combo kuririna i 18'stki =]
i jak tam jak tam po 99 odc dbs ?^^ jak wasze wrazenia ?^^
coraz bardziej bzdurny ten dbs, niby naparza sie 80 osob naraz a nonstop same gadki. Ten turniej sie dopiero rozkreci jak zostanie z 5 najlepszych zawodników, ale to jeszcze daleko do tego
A to fakt;D ale jeszcze z 5 odc i beda dobre walki;D
Btw ale atak kuririna butem potezny;D
no już taka komedia się z tego robi, gdzie ta dramaturgia z dbz ja się pytam
Hahaha a najlepiej to skomentowala 18stka jak wrocimy do domu to wypiore ci te buty;D
prze koks 100 odc^^ kale furia totalna^^ szacun za jej pokonanie przez strażnika^^ ciekawa potyczka się szykuje ^^
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 64 zapytań