Odp: Dragon Ball Super
omfg Oo początek odc 102 z przemiana tych dziewczyn z 2 wszechświata prawie identyczne jak przemiany z sailormoon WTF OO
Forum jednego z najstarszych i najbardziej rozpoznawalnych polskich klanów gier serii Diablo. Zrzeszamy graczy od 2000 roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
omfg Oo początek odc 102 z przemiana tych dziewczyn z 2 wszechświata prawie identyczne jak przemiany z sailormoon WTF OO
odc 102 zenada imo ^^ dziewicza szarza WTF Oo
odc 103 nawet calkiem calkiem =]
nowy odc pro ^^ master roshi full power^^
106 odc piccolo wymiata^^
Teraz będzie ten podwójny odcinek? umowa kupna sprzedaży
no czekam na niego czekam^^ wkoncu może dojdzie do ciekawej walki^^
nowy odc kiepski imo ;/ ale następny z freeza i Frostem calkiem niezle się zapowiada=]
108 odc calkiem zaskakujący nie powiem^^ ale kolejny wkoncu będzie jiren vs goku ^^
frezer jak zawsze miesza ale i tak pod koniec turnieju sadze ze cos nabroi^^
nooo wkoncu zrobili 109 i 110 =] można ogladac^^
looo odc 109 najlepszy od początku dbs polecam goraco =] miazdzacy odcinek ^^
110 odc ewolucja goku pro pokazana =] ciekawy jestem czy osiągnie ten stan ponownie^^
obejrzany, fajna transformacja, nawet sango tak samo ubrany jak wtedy co pierwszy raz w ssj sie zamieniał
ciekawe czy ja powtorzy czy to jedenstrzal był ^^
ciekaw tez jestem następnego odcinka co zrobi freeza z songo =] bo nie sadze żeby go wyeliminowal =] pewnie ktoś pomoze songo albo cos =]
fajny atak hita ale ogolnie odc w porównaniu z 2 poprzednimi gorszy =] może za jakies 3-4 odc goku znowu opanuje ultra instynky^^
Hmm, niesamowicie irytuje mnie fakt, ze ci saiyanie z innego uniwersum potrafiły w 20 min osiągnąć to co Goku przez 20 lat.
świeżo po seansie, od 122 w końcu to na co czekało się przez cały turniej
Jestem przy 85
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 69 zapytań